Årets Glutenfrie Bedrift

Jordbærpikene mottar pris fra NCF

Jordbærpikene er kåret til Årets Glutenfrie Bedrift av Norsk Cøliakiforening (NCF). NCF ønsker gjennom prisutdelingen å stimulere til et økt glutenfritt tilbud, bred distribusjon og bedre kunnskap om glutenfritt i bedrifter som produsererer/ servererer glutenfrie matvarer. Juryens begrunnelse for prisutdelingen:

"Jordbærpikenes gode tilretteleggelse for personer som er avhengig av glutenfri kost, deres tydelige merking og brede tilgjengelighet gjennom sine 30 utsalgssteder rundt om i landet. Jordbærpikene tilbyr et stort antall av rettene som finnes på menyen i glutenfri variant, og disse er tydelig merket med stjerne, noe som gjør det enkelt å være «glutenfri gjest» på disse kafeene. Spisestedene deres er ellers preget av imøtekommenhet, god service og smak samt et trivelig miljø."
- Dette gir hele Jordbærpikene teamet et løft, og inspirerer til å fortsette arbeidet vårt med å utvikle en meny med glutenfrie alternativer som innehar en kvalitet og smak vi kan være stolte av. Synliggjøring samt miljø og service er også lagt til grunn, og da blir det ekstra stas å vinne! Les mer